illustratie: Macrovector

Ons Team

Ons team | Actuele vacatures

Wij zoeken jou!

Kinderdagverblijf De Melkfabriek heeft drie locaties in hartje Utrecht, één aan de rand van Groenekan (nabij Utrecht) en één in het centrum van De Bilt. Wij hebben een BSO locatie in Groenekan, De Melkfabriek Na School.

Voor onze locaties zijn wij op zoek naar lieve, betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerkers die bij een kinderdagverblijf willen werken dat méér biedt dan opvang alleen. Wij zijn een kleine speler tussen alle grote organisaties en bieden een fijne en persoonlijke communicatie.

We hebben een prachtig pedagogisch beleid, een fijne werksfeer, we zijn ambitieus, bieden zéér goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. maandelijkse massage, gratis bootcamp, fietsplan, reiskostenvergoeding en volop mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen!)

Zoek je een (bij-)baan waarbij je zelf wilt aangeven wanneer je wilt werken? Dan ben jij als flexwerker ook van harte welkom! Je krijgt vaste uren op contract en geeft aan wanneer het jou het beste uitkomt om voor onze kindjes te zorgen en ons fantastische team te versterken. Dat geldt ook voor vakantiekrachten die met name in de schoolvakanties en zomerperiode op zoek zijn naar een super leuke werkplek!

Team

Het team van de Melkfabriek bestaat uit veel enthousiaste medewerkers. Ieder met een eigen verhaal en talent. Hieronder zie je een deel van ons team. Klik op één van de onderstaande foto's, ze stellen zich graag even voor!

Mandel

Mandel

Mandel

Hoi, mijn naam is Mandel van der Linde en ik woon in Amersfoort. Al vanaf mijn 12e zat ik met mijn kleine neefjes en nichtjes op schoot. Het verzorgen en opvoeden is me dus met de paplepel ingegoten, ik heb op mijn 19e gekozen voor de studie Sociaal pedagogische hulpverlening en heb de richting jeugdzorg gekozen, na eerst bij een andere organisatie te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker heb ik gekozen voor de overstap naar de Melkfabriek. Wat mij aanspreekt aan de melkfabriek is de biologische maaltijden, extra activiteiten voor de kinderen zoals yoga, Engels en bijna naar school, en de kleinschalige knusse locatie Tuindorp. In Januari 2022 ben ik begonnen op de babygroep in Groenekan en daarna in maart geswitcht naar de Peutergroep in Tuindorp. Inmiddels ben ik Senior pedagogisch medewerkster en vaste peuterleidster op locatie Tuindorp. Als senior pedagogisch medewerkster ben ik het aanspreekpunt van de locatie Tuindorp voor collega’s en ouders. Ik ben er om bestellingen te plaatsen, het rooster up to date te houden en probleempjes op te lossen als deze zich voor doen. De combinatie van op de groep staan, de kinderen helpen ontwikkelen en zelfvertrouwen laten groeien en daarnaast kunnen bijdragen aan het regelen van de ‘backoffice’ vindt ik een erg leuke combinatie. Ik hoop voor jullie kindjes een veilige basis te zijn waarbij ze kunnen lachen, knuffelen, en het vertrouwen voelen om te groeien op sociaal gebied, motorisch gebied en cognitief gebied. Tot gauw bij de Melkfabriek! Groetjes Mandel

Martie

Martie

Martie

Wil je (bijna:)) iedere dag met plezier naar je werk? Volg dan mijn voorbeeld en zeg gewoon je huidige baan op en waag de stap. Na bijna 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de Jeugdzorg wilde ik aan het einde van mijn werkzame leven weer gaan doen wat mij aller-aller-leukste leek en dat is met jonge kinderen (en hun ouders) werken. Ik heb er geen dag spijt van gehad! Natuurlijk, is het werken soms een race tegen de klok om alle kindjes écht te zien op een dag en maak je lange werkdagen. Maar al die mooie ontwikkelingssprongen die de kindjes maken (en waar jij als pedagogisch medewerker een belangrijke bijdrage aanlevert), al dat heerlijke gebrabbel en gekeuvel, de grappige uitspraken, de super fijne werkomgeving en natuurlijk alle knuffels die je zo door de dag heen ontvangt, maken het allemaal waard. Dus doe net als ik op 55 jarige leeftijd (of natuurlijk jonger) en kom bij ons werken. Je krijgt er geen spijt van! Enne.... je krijgt er ook ontzettend veel leuke en lieve collega's bij;) Groetjes Martie

Milou

Milou

Milou

Hallo, mijn naam is Milou. Ondertussen werk ik 3 jaar bij de Melkfabriek. Ik ben begonnen als Pedagogisch medewerker op onze locatie op de Ridderschapstraat. Ik werk al bijna 10- jaar in de kinderopvang en heb na 7 jaar bewust de keuze gemaakt om naar de Melkfabriek te komen. Op gegeven moment was ik toe aan iets anders en een bedrijf wat beter bij mij paste dan waar ik voorheen werkte. Zo doende ben ik bij de Melkfabriek terecht gekomen. De Melkfabriek staat in mijn ogen voor werken vanuit je hart, kwaliteit en met oog voor elk uniek kind. Maar vooral ook om gezien te worden als werknemer. Ondertussen heb ik ook de functie Praktijkopleider. Ik vind het geweldig dat ik de kans heb gekregen mijzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een bedrijf wat zo goed bij mij past. Als praktijkopleider probeer ik onze toekomstige collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen en helpen tijdens hun opleiding tot pedagogisch medewerker. En hopelijk kan ik zo ook onze studenten een stukje meegeven van wat mij zoveel plezier brengt aan het werken in de kinderopvang!

Nicole

Nicole

Nicole

Hoi, ik ben Nicole. Ik woon in Bilthoven en werk als pedagogisch medewerker op de locatie in Groenekan op groep Lammetje. Van jongs af aan paste ik al op kinderen uit de straat waar ik woonde. Na een snuffelstage op een kinderopvang wist ik dat ik iets met kinderen wilde gaan doen en had ik mijn keuze in opleiding snel kunnen maken. Ik wil pedagogisch medewerker worden! Ik vind het super om de kinderen van baby af aan te zien opgroeien tot 4-jarige peuters. Het is een bijzonder gevoel om te zien hoe de kindjes aan jou gehecht raken. Ik zeg altijd: "Het is een hele eer om het belangrijkste bezit van een ander te mogen verzorgen".

Ellen

Ellen

Ellen

Hallo! Ik ben Ellen en als pedagoog en directielid werkzaam bij De Melkfabriek. De Melkfabriek is een prachtige organisatie! In de eerste plaats voor de kindjes die dagelijks bij ons zijn, maar ook voor onze medewerkers. Een plek waar met oprechte aandacht naar ieder kindje wordt gekeken, maar waar ook de pedagogisch medewerker écht wordt gezien. Met ons team blijven wij samen ontwikkelen om zo de beste zorg neer te zetten voor onze kindjes. Daarnaast draag ik graag de boodschap uit dat kinderopvang een vák is en een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. Het is veel meer dan opvang alleen, dat moet breder gedragen worden. Gelukkig zie je dat terug bij De Melkfabriek en is dat waar ons team voor staat. Kom gerust eens langs!

Lilian

Lilian

Lilian

Hoi, ik ben Lilian! Ik heb verschillende functies binnen De Melkfabriek, welke ik met veel plezier vervul. Ik ben werkzaam als flexkracht. Dit betekent dat ik flexibel inzetbaar ben bij ziekte en/of verlof van pedagogisch medewerkers. Het leuke van deze functie vind ik het contact met de kindjes en ouders. Dit is de basis en drijfveer voor mij om te werken binnen de kinderopvang! Het is geweldig om te zien hoe je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de kindjes en ze een fijne dag te bezorgen. Het contact met ouders is hierin een belangrijk stukje; zij brengen hun dierbaarste naar ons toe en hoe fijn is het dat wij hen een tweede thuis kunnen bieden! Mijn rol als trainer Oog Voor Interactie is heel divers. De pedagogisch medewerkers worden getraind in de zes interactievaardigheden door middel van het maken van en reflecteren op zelfgemaakte filmpjes op de groep. De basis is de emotionele veiligheid bij alle kindjes om zo door te groeien in hun ontwikkeling. Tijdens de training zie je de pedagogisch medewerkers met veel plezier groeien in hun werk, als trainer coach ik hen tijdens dit traject en geef ze handvatten om de vaardigheden eigen te maken en toe te passen in de praktijk. De Melkfabriek heeft een aantal pedagogisch medewerkers in opleiding in dienst. Als praktijkopleider beoordeel en begeleid ik de pedagogisch medewerkers in opleiding en de werkbegeleiders. Deze zogeheten ‘zij-instromers’ komen uit een ander vakgebied en staan te popelen om binnen de kinderopvang aan de slag te gaan. Gedurende twee jaar worden deze dames opgeleid en klaargestoomd om te komen werken bij De Melkfabriek. Heel leuk om de groei en het enthousiasme bij de meiden in opleiding als bij de werkbegeleiders te zien! Als preventiemedewerker heb ik kennis over de Arbowet en veilig en gezond werken binnen De Melkfabriek, voor zowel de kindjes als de medewerkers. De risico inventarisatie is een belangrijk instrument, deze vul ik jaarlijks in en evalueer met de medewerkers die hierbij betrokken zijn zoals de ergo coach, de beleidsmedewerkers en leidinggevenden van de verschillende locaties.

Marleen

Marleen

Marleen

Hallo! Mijn naam is Marleen en ik werk met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Ik ben gestart als pedagogisch medewerker op de groep en ben doorgegroeid naar de functie als pedagogisch coach/kwaliteit- en beleidsmedewerker. Een erg leuke switch die maakt dat ik de praktijk, mijn studie HBO Pedagogiek en mijn liefde om met mensen te werken op een mooie manier kan combineren. In het werk als coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun leerproces en help ik hen het beste uit zichzelf te halen op de werkvloer. Tevens werk ik aan het beleid van De Melkfabriek waarbij kwaliteit en professionalisering hoog in het vaandel staan, want.. in beweging blijven wij altijd!

Rolien

Rolien

Rolien

Sinds 2018 mag ik als locatiemanager op de Biltstraat werken. Een mooie uitdaging die ik gekregen heb na jaren werken als (senior) pedagogisch medewerker op de Ridderschapstraat. Ik ben trots dat ik mag werken voor een kinderopvang als De Melkfabriek. Een plek waar de kwaliteit hoog staat en de kinderen echt op de eerste plek komen en waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om samen met de pedagogisch medewerkers kijken naar elkaars kwaliteiten, ambities zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen en groeien.

Bojanne

Bojanne

Bojanne

Hoi hoi, Ik ben Bojanne en sinds augustus 2022 doorgegroeid als assistent locatiemanager op de Biltstraat. Na heel wat jaren op de groep vind ik het geweldig om alle ervaring en geleerde lessen mee te nemen in het begeleiden van het team en de groepsprocessen, en het reilen en zeilen op de grootste locatie van de Melkfabriek! Als aanspreekpunt is elke dag anders. Voor mij is de Melkfabriek een tweede thuis. De warmte van het team en de kinderen, het gevoel van veiligheid en het bewust pedagogisch handelen maakt mij ontzettend trots om te zijn waar ik nu ben. Graag laat ik jullie de Melkfabriek in een enthousiaste rondleiding zien! Wie weet tot snel?

Jiska

Jiska

Jiska

Mijn naam is Jiska en Ik vind het fijn om de allerkleinsten een warme en veilige omgeving te bieden waarin zij zichzelf mogen zijn en zich spelenderwijs en met veel plezier kunnen ontwikkelen.

Samantha

Samantha

Samantha

Hoi, ik ben Samantha! Ik heb verschillende functies binnen De Melkfabriek, welke ik met veel plezier vervul. Ik ben werkzaam als flexkracht. Dit betekent dat ik flexibel inzetbaar ben bij ziekte en/of verlof van pedagogisch medewerkers. Het leuke van deze functie vind ik het contact met de kindjes en ouders. Dit is de basis en drijfveer voor mij om te werken binnen de kinderopvang! Het is geweldig om te zien hoe je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de kindjes en ze een fijne dag te bezorgen. Het contact met ouders is hierin een belangrijk stukje; zij brengen hun dierbaarste naar ons toe en hoe fijn is het dat wij hen een tweede thuis kunnen bieden! Als Praktijkopleider beoordeel en begeleid ik de pedagogisch medewerkers in opleiding en de werkbegeleiders. Deze zogeheten ‘zij-instromers’ komen uit een ander vakgebied en staan te popelen om binnen de kinderopvang aan de slag te gaan. Gedurende twee jaar worden deze studenten opgeleid en klaargestoomd om te komen werken bij De Melkfabriek. Heel leuk om de groei en het enthousiasme bij de studenten in opleiding als bij de werkbegeleiders te zien!

Penelopé

Penelopé

Penelopé

Mijn naam is Penelope. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker binnen de Melkfabriek zit ik ook nog in het moestuin team. We gaan iedere dag met een groepje kinderen in de moestuin om ze daar de groenten water te laten geven, groenten te zaaien, te oogsten en te kijken wat er allemaal gebeurt in zo’n tuin. Ik vind het super leuk om kinderen hierin te betrekken. Het geeft toch een stukje extra wat je de kinderen mee kan geven, en zo leuk om hun gezichtjes te zien als je een wortel uit de grond kunt trekken of als de groene tomaat de volgende dag ineens rood is van kleur. Dit maakt ook waarom ik dit werk met zoveel liefde en passie doe. Geen dag is hetzelfde, en kinderen blijven je verwonderen!

Merel

Merel

Merel

Hoi! Mijn naam is Merel en ik werk sinds april 2020 als locatiemanager bij De Melkfabriek voor locatie Groenekan en Tuindorp. Toen De Melkfabriek nog maar twee jaar open was heb ik als pedagogisch medewerker geflext op de Biltstraat voor twee jaar. Ik deed dit naast mijn studie culturele antropologie. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt en een aantal jaren in België gewoond. Altijd heb ik met een warm hart terug gekeken op de tijd bij De Melkfabriek. Ik ben trots dat ik weer aan het werk ben op De Melkfabriek en dat ik hier twee teams mag aansturen en begeleiden waar kwaliteit, professionaliteit en natuurlijk de liefde voor de kinderen voorop staan. Het ontvangen van (nieuwe) ouders die hun kindjes willen komen brengen en om hen de werkwijze van De Melkfabriek te laten zien en aan hen over te dragen maken het werk compleet. Ik vind het belangrijk dat naast de kinderen ook de ouders zich bij ons op hun gemak voelen. Uiteindelijk brengen zij hun meest waardevolle bezit naar ons toe. Het werken aan kwalitatieve opvang met de pedagogisch medewerkers maakt mijn werk uitdagend en afwisselend. Ik ben erg blij dat ik hier onderdeel van mag zijn!

Stephanie

Stephanie

Stephanie

Hallo allemaal! Mijn naam is Stephanie. In 2009 heb ik mijn opleiding SPW afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang op verschillende groepen en locaties. Ik ben vanaf 2015 werkzaam bij De Melkfabriek. In 2016 opende De Melkfabriek een locatie in Tuindorp en heb daar mijn eigen groep mogen opstarten! Ik was in Tuindorp de Senior pedagogisch medewerkster en vaste leidsters van de babygroep ‘de Geitjes’. Inmiddels ben ik verhuist naar kantoor en hou ik mij bezig met de kind en personeelsplanning. Op donderdag heb ik mijn flexdag en sta ik gezellig op de groep, waar dat nodig is! Ik vind het belangrijk om kinderen een gevoel van veiligheid te bieden zodat zij zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Wat mij aanspreekt aan De Melkfabriek, is het spelenderwijs ontwikkelen door middel van verschillende projecten en activiteiten. Het is geweldig om te zien hoe trots de kinderen zijn als ze weer iets nieuws geleerd hebben. Tot ziens bij de Melkfabriek!

Femke

Femke

Femke

Hallo! Mijn naam is Femke Broier en ik kom uit Utrecht. Al van kleins af aan weet ik het zeker: 'Als ik later groot ben, wil ik met kinderen werken.' Die passie is er nog altijd en met heel veel plezier werk ik als pedagogisch medewerker op de peutergroep in Tuindorp. Waar ik veel vreugde aan beleef zijn de momenten dat we buiten spelen. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen hun energie kwijt kunnen. Lekker bewegen, spelen, rennen, springen, klimmen en genieten van de frisse lucht. Ze komen uitdagingen tegen en worden gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken, hierdoor kunnen grenzen worden verlegd en groeit het zelfvertrouwen. Het is heel fijn om zo te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Kimberley

Kimberley

Kimberley

Hi! Ik ben Kim en ik ben Senior pedagogisch werker op de locatie in Groenekan. Een aantal jaren werk ik met veel plezier voor de Melkfabriek en ik heb in die jaren veel ervaring opgedaan. Mijn afwisselende functie als Senior pedagogisch medewerker geeft het werk nog meer uitdaging. Twee dagen in de week ben ik flexibel inzetbaar op alle groepen binnen de Melkfabriek. Dit zorgt ervoor dat ik veel kinderen en ouders leer kennen, hartstikke leuk! Werken met kinderen op de groepen doe ik met veel enthousiasme en plezier. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met de belevingswereld van de kinderen. Ik probeer me te verplaatsen in wat de kinderen nodig hebben om te ontwikkelen. De overige dagen ben ik het aanspreekpunt voor ouders en collega's. Dit maakt mijn werk afwisselend en leuk!

Meghan

Meghan

Meghan

Hallo! Mijn naam is Meghan en ik volg als zij-instromer van 2019-2021 een BBL opleiding tot pedagogisch medewerker. Na de afronding van mijn bachelor ben ik moeder geworden van twee kinderen en ontdekte hoe mooi het is om de ontwikkeling van jonge kinderen te volgen. Toen ik daarna zelf in aanraking kwam met peuterspeelzaal en opvang ging ik mij echt oriënteren voor het werken met kinderen en kwam ik in 2019 op de opleiding GPM4 en De Melkfabriek als leerwerkbedrijf. Om de week volg ik één dag colleges en drie dagen in de week werk ik op een vaste groep in Groenekan. Voor mij persoonlijk staan in dit werk naast de ontwikkeling van kinderen ook rust, plezier en een veilige hechting centraal.

Dyonne

Dyonne

Dyonne

Hoi! Mijn naam is Dyonne en ik werk al een aantal jaar bij De Melkfabriek. De Melkfabriek is een prachtige organisatie, waarbij iedereen wordt gezien en gehoord. Er is persoonlijke aandacht voor ieder kindje en iedere pedagogisch medewerker wordt echt gezien. Zo heb ik jaren gewerkt als (senior) pedagogisch medewerker en heb ik mijzelf zodoende kunnen ontwikkelen dat ik sinds augustus 2022 als locatiemanager werkzaam ben. Bij De Melkfabriek staat kwaliteit hoog in het vaandel en met ons team blijven wij onszelf ontwikkelen om de beste zorg te leveren aan de kindjes van De Melkfabriek. Ik ben erg blij dat ik onderdeel van dit team mag zijn!

Gwen

Gwen

Gwen

Hoi, ik ben Gwen en werk als Pedagogisch medewerkster op de Buffeltjes. Dit is een verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Naast mijn functie als pm'er ben ik ook Werkbegeleider van de BBL stagiaires die bij ons komen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn in de kinderopvang was ik opzoek naar een plek waar ik net even dat extra vond. En dat heb ik bij de Melkfabriek gevonden! Ik werk samen met allemaal lieve en betrokken meiden op een hele fijne plek. De inrichting van de groepen zorgt voor een prettige en rustige sfeer. Naast de extra's die wij de kinderen aanbieden zoals yoga, muziekles en bijna naar school lesjes, vind ik het allerbelangrijkst dat kinderen zich gehoord en gezien voelen. Want hoe klein je ook bent dat heb je nodig om helemaal jezelf te kunnen zijn.

Sabina

Sabina

Sabina

Graag stel ik mij voor aan jullie. Ik ben Sabina van Lunteren en werkzaam op de locatie in De Bilt, op de hooibaaltjes. Als pedagogisch medewerker heb ik mijn draai gevonden binnen de Melkfabriek. Het is mijn passie om jullie kind(eren) te ondersteunen en begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Werken als pedagogisch medewerker bij de Melkfabriek draait om samenwerking op verschillende niveaus. Zoals genoemd, werk ik samen met de kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Werk ik samen met mijn collega’s om een vertrouwelijk en uitnodigend klimaat voor de kinderen te creëren en (niet onbelangrijk) werk ik samen met jullie, om jullie te ondersteunen, adviseren en te begeleiden waar dit nodig is. Het is prachtig om te zien dat ik deel mag uitmaken van de ontwikkeling en het zien opgroeien van jullie kind(eren). Dat maakt mijn werk zo dankbaar en waardevol.

Roosje

Roosje

Roosje

Hallo allemaal! Mijn naam is Roosje en ik werk vol trots en enthousiasme bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Het is een bedrijf waar ik als medewerker gezien en gehoord word en waar ik kan blijven ontwikkelen. Voor de kinderen is het de ideale plek waar ze zich veilig en vrij kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek, dus we zorgen ervoor dat ieder kind gezien wordt en de zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft. Ik ben dol op ‘mijn’ lieve kindjes en ik vind het geweldig om ze te helpen bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien. De band die ik opbouw met ieder kind is het mooiste wat er is. Sinds kort doe ik ook de Marketing en Communicatie van De Melkfabriek. Ik schrijf de nieuwsbrief (De Melkboer), beheer de socials (volg ons!), doe de recruitment en nog een heleboel andere dingen. Ik ben blij dat De Melkfabriek mij deze kans heeft gegeven om mezelf verder te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. Veel liefs en graag tot ziens bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek!

Actuele vacatures

De Melkfabriek is op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers om ons team te versterken! Mail je motivatie en cv naar: info@kdvdemelkfabriek.nl, bel ons op: 030-7523659 of klik op "Solliciteren" onder één van onze actuele vacatures!

Wij zien je bericht graag tegemoet!

VIND ONS OP FACEBOOK

@kdvdemelkfabriek
Werken bij KDV De Melkfabriek

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@kdvdemelkfabriek
@werkenbijdemelkfabriek

VOLG ONS OP TIKTOK

@kdvdemelkfabriek

 

Pedagogisch medewerker baby/dreumesgroep Tuindorp 36 uur

  • Voor de baby/dreumesgroep van onze vestiging in Tuindorp (Utrecht) zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week.

Pedagogisch medewerker verticale groep De Bilt 36 uur

Voor een verticale groep op onze vestiging in De Bilt zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week.

Pedagogisch medewerker verticale groep Ridderschapstraat 27/36 uur

Voor de verticale groep op onze vestiging op de Ridderschapstraat zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 27 of 36 uur per week.

Pedagogisch medewerker peutergroep Tuindorp 36 uur

  • Voor de peutergroep van onze vestiging in Tuindorp (Utrecht) zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week.

Pedagogisch Verbinder

Pedagogisch Verbinder gezocht voor Basisschool de Nijepoort en De Melkfabriek Na School

Pedagogisch medewerker peutergroep Groenekan 27 uur

  • Voor een peutergroep van onze vestiging in Groenekan zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 27 uur per week op de maandag, dinsdag en vrijdag. 

BSO pedagogisch medewerker 20-36 uur

Wij zoeken nog een Bso medewerker voor onze nieuwe Bso in Groenekan voor 20-36 uur!

Flexmedewerker

We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die een vast aantal uren per week (contract voor 9, 18, 27 of 36 uur) op (wisselende) locaties van De Melkfabriek inzetbaar is.

BOL-stagiaire

Vanaf heden hebben wij weer plekken voor BOL-stagiaires!

BBL student

Vanaf juli 2022 hebben wij weer leer-werkplekken beschikbaar voor pedagogisch medewerkers in opleiding! Bij voorkeur voor 27 - 36 uur. Het gaat om een combi functie KDV / BSO.