illustratie: Macrovector

De Melkfabriek Na School

Ons mooie kinderdagverblijf concept is inmiddels uitgebreid naar school!

Als je kind(eren) naar Basisschool de Nijepoort gaan in Groenekan kan je je aanmelden middels ons inschrijfformulier op deze site voor De Melkfabriek Na School. Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in de basisschool zelf.

Wij werken met een creatief en uitdagend middagprogramma. Denkend aan houtbewerken, een moestuin beheren, sporten, handwerken en koken. Wij vinden het belangrijk om onze bekende huiselijke sfeer ook volop op de De Melkfabriek Na School terug te laten komen. Na school is er tijd voor rust, je verhaal kunnen vertellen, ontspannen in de leeshoek en samen eten en drinken voor een energieke start van de middag.

Naast het dagelijkse weekprogramma maken wij voor de kinderen die ook in de schoolvakanties komen een prachtig vakantieprogramma gebaseerd op verschillende thema’s. Ook vinden wij de inbreng en wensen van de kinderen zelf erg belangrijk.

Ons eten en drinken is 100% biologisch en gezond. Je kunt hierbij denken aan yoghurt met havermout, noten en honing/ soep/ crackers met groentespread/ fruit/ een eitje en rauwkost.

Het team van Na School

Team De Melkfabriek Na School stelt zich voor!

Fatou

Fatou

Fatou

Hi! Mijn naam is Fatou Doho en ik woon in Driebergen. Drie jaar geleden heb ik ervoor gekozen mijn werk in de luchtvaart in te ruilen voor de kinderopvang. Hier heb ik geen moment spijt van. In die periode ben ik een deeltijd hbo studie Pedagogiek begonnen aan de HU in Amersfoort. Vanuit mijn opleiding hoop ik de kinderen in hun kracht te kunnen zetten. Na twee jaar werk op een andere bso ben ik vanaf juli werkzaam bij de bso van De Melkfabriek in Groenekan. Sinds kort ben ik zelf moeder van een geweldige dochter en na mijn verlof heb ik veel zin om deze nieuwe uitdaging bij de Melkfabriek aan te gaan. Het allerleukste aan het werken met kinderen vind ik de positieve energie, hun creativiteit en eerlijkheid. Ook hoop ik samen met de kinderen en mijn team een mooie invulling te gaan geven aan onze tijd na school! Hopelijk tot gauw!

Femke

Femke

Femke

Jamie

Jamie

Jamie

Hallo, mijn naam is Jamie en ik ben sinds 2020 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik wilde werken met kinderen. Ik vind het mooi dat ik kan bijdrage in de groei van kinderen op verschillende vlakken, ze een vertrouwde omgeving kan bieden en een warme knuffel kan geven wanneer daar behoefte aan is. Inmiddels mag ik al 15 jaar met passie mijn beroep uitoefenen. In al die jaren heb ik heel wat ervaring op gedaan en met alle leeftijden tussen 0 tot 12 jaar mogen werken. Mijn hart ligt bij de wat oudere kinderen, ik ben zelf moeder van 3 schoolgaande kinderen en deze fase vind ik erg leuk. Toen er sprake was van De Melkfabriek Na School was ik dan ook gelijk erg enthousiast en ben ik blij dat ik onderdeel mag zijn van het bso-team "De Melkfabriek Na School". Ik kijk er erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten en om de kinderen een leuke en gezellige tijd te mogen bieden na schooltijd. Groetjes Jamie.

Marjolein

Marjolein

Marjolein

Lieve ouders en kindjes van de Melkfabriek. Ik wil mijzelf even voorstellen. De meeste zullen mij kennen, maar ook veel nog niet. Mijn naam is Marjolein. Ik ben moeder van 2 ontzettend lieve jongens samen met mijn partner. Ik werk al heel wat jaartjes in de kinderopvang, maar nu al sinds maart 2014 voor dit ontzettend mooie bedrijf: Kinderdagverblijf De Melkfabriek! Dit doe ik met al mijn passie die ik heb voor kinderen! Ik stond sinds de start op locatie ridderschap op een verticale groep. Hier heb ik 6 jaar lang met veel plezier gewerkt. In maart 2020 heb ik de switch gemaakt naar de peutergroep van locatie Groenekan. Ook dit was een een leuke ervaring en heb ik veel geleerd in de 2,5 jaar dat ik er gewerkt heb. Nu heb ik de kans gekregen om de BSO te gaan werken als Senior en de middagen als pm’r op de groep. Leuk vind ik dat ik mijn werkervaring weer op een andere manier kan inzetten en op deze manier kan door groeien binnen het bedrijf. Ik hoop nog vele jaren te werken voor dit fijne bedrijf! Groetjes Marjolein.

Openingstijden

We starten op de maandag, dinsdag en donderdag van 14u tot 18.30u en in de vakanties van 8.30u tot 18.30u. Op studiedagen van de Nijepoort zullen wij tevens opvang bieden van 8.30u tot 18.30u.

Deze dagen zitten momenteel vol inclusief wachtlijst. Daarom willen wij gaan starten met de woensdag en vrijdag. Laat op het inschrijfformulier op deze site weten wat jouw mogelijkheden zijn!

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. 1 keer per jaar hebben wij met De Melkfabriek op een wisselende dag een studiedag.

Tarief - 40 weken opvang (Alleen op schooldagen)

Bij 40 weken opvang per kalenderjaar is ons uurtarief €10,80

Aantal dagen opvang per week Aantal uren opvang per maand Maandtarief
1 15 €162,00
2 30 €324,00
3 45 €486,00
4 60 €648,00
5 75 €810,00

Tarief - 52 weken opvang (Ook tijdens de schoolvakanties)

Bij 52 weken opvang per kalenderjaar is ons uurtarief €8,78

Aantal dagen opvang per week Aantal uren opvang per maand Maandtarief
1 25 €219,50
2 50 €439,00
3 75 €658,50
4 100 €878,00
5 125 €1097,50

Meer informatie

Na aanmelding en plaatsing ontvangt u een uitgebreide digitale hand-out met alle resterende informatie.

Ons uitgebreide pedagogisch beleidsplan en meerdere protocollen zijn te vinden in onze digitale nieuwsbrief “De Melkboer”.

Wij hopen u en uw kind(eren) snel te mogen ontvangen!