illustratie: Macrovector

Vacature

  • Persoonlijk contact en open communicatie. Wij zijn een kleinschalige opvang.
  • Maandelijks een massage van onze masseur Julien van dansage.nl.
  • Meer uitbetaald als je extra komt werken.
  • Reiskostendekking
  • Een fietsplan
  • Leuke bedrijfsfeestjes en festivals met een superleuk team @kdvdemelkfabriek @werkenbijdemelkfabriek
  • Gratis sporten in de vorm van een persoonlijke training op of vlakbij je werk samen met je collega's eenuurvoorjezelf.nl
  • Wil je doorgroeien of meer leren? Wij helpen je!
  • Is Dutch not your first language? English speaking childcare workers are more than welcome!

Pedagogisch medewerker Gildstraat

Functieomschrijving

Kinderdagverblijf De Melkfabriek opent haar 6de vestiging in Utrecht! In het hartje van de stad openen wij een mooie nieuwe locatie met 3 verticale groepen aan de Gildstraat 91A.
Wij zijn op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers die het een toffe uitdaging vinden om samen een nieuwe vestiging te starten en een mooi karakter te geven.

Dus zin in een nieuwe start op een volledige nieuwe locatie die jullie zelf verder vorm kunnen geven? Wellicht samen met jouw huidige duo collega? Wacht dan niet langer en reageer!

Bij De Melkfabriek draag je dagelijks zorg voor kindjes van 0-4 jaar. Naast de dagelijkse werkzaamheden waarbij je de kindjes verzorgd, bieden wij meer dan dat: kinderyoga, Engels als tweede taal, gericht spelenderwijs ontwikkelen, uitdagend ontwikkelingsmateriaal, biologische voeding, muzieklesjes voor een energieke, hippe en ontspannen opvang. Dit maakt het werk als pedagogisch medewerker bij De Melkfabriek ontzettend leuk en uitdagend. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskosten vanaf 5 km, sporten, fietsplan, massages etc.) en werken graag met jou samen aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Dienstverband

Voor onze nieuwe locatie in Utrecht zoeken wij pedagogisch medewerkers voor onze 3 verticale groepen (0-4 jaar). Omdat het een nieuwe locatie betreft kan jij en je nieuwe collega’s hier nog volledig vorm aan geven. Wij bieden eerst een tijdelijk contract aan waarop een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort. Jouw salaris is ingeschaald  naar de cao kinderopvang schaal 6.

 

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Wij zoeken pedagogisch medewerkers met een PW3 of PW4 opleiding. Tevens vinden pedagogisch medewerkers met een HBO-opleiding of PW-gerelateerde opleiding bij ons een fijne en uitdagende werkplek.

 

Bedrijfsprofiel

Wil jij werken bij het beste kinderdagverblijf van de regio Utrecht? Wil jij werken in een bewuste, groeiende en ambitieuze kinderopvangorganisatie die meer biedt dan kinderopvang alleen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Inmiddels heeft Kinderdagverblijf De Melkfabriek 6 locaties en 1 bso. Voor alle locaties in en om Utrecht zijn wij op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers die ons fantastische team willen komen versterken en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.