Lees meer

Contact

Onze vierde vestiging is geopend!
Tuindorp/Groenekan
Onze vijfde vestiging is geopend!
De Bilt
Werken bij het beste kinderdagverblijf* van Utrecht?
*Opiness Awardwinner 2017 Regio Utrecht

Contactgegevens

  1. E-mail:  (klik voor e-mailadres)
  2. Kinderdagverblijf De Melkfabriek 

Kindplanning en plaatsing
+31(0)30 307 3407

Als uw kind(jes) al naar De Melkfabriek komt en u wilt een pedagogisch medewerker van uw groep spreken, bel dan uw groepsnummer, dank!

Wat zijn uw wensen?

Voor het vrijblijvend aanmelden van uw kindje/kindjes kunt u het onderstaande contact­formulier invullen en verzenden. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging. Tijdens de rondleiding kunnen we kijken of wij uw wensen kunnen invullen en ontvangt u alle extra informatie. Kinderdag­verblijf De Melkfabriek neemt contact met u op om een rondleiding te plannen.

U heeft vaak een minder lange wacht­tijd wanneer u flexibel bent in uw dagen. Er kunnen natuurlijk altijd voorkeurs­dagen worden aan­gegeven. 

Als u na de informatie op de website nog vragen heeft, kunt u tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen op:

+31 (0)30 752 3659 of mail naar: (klik voor e-mailadres)

Contactformulier

Ouder 1Ouder 2
Kind

Nog een kind aanmelden?

Kind 2

Controleren en verzenden

Alles volledig en juist ingevuld? Vul dan ter controle hieronder alleen de oranje karakters in en verstuur het bericht.Lieve (aanstaande) ouders,

Wat een ontzettend bizarre tijden zijn het.

We willen iedereen laten weten dat wij momenteel de kindjes opvangen van ouders met een cruciaal beroep. Dit doen wij met liefde en deze kindjes zijn meer dan welkom.

Maar ook ben je nog steeds meer dan welkom om het kindje in je buik of je rondrennende peuter bij ons in te schrijven. Momenteel geven wij een telefonische “rondleiding” en krijg je alle informatie opgestuurd. Als het weer mogelijk is kan je meteen komen kijken. 

Als je druk aan het zoeken bent naar een leuke baan in de kinderopvang ben je ook nog steeds van harte welkom om te solliciteren, graag zelfs! 

We hopen iedereen snel weer welkom te heten op een van onze vestigingen!

Noelle van den Bergh
pedagoog en oprichtster Kinderdagverblijf De Melkfabriek

 


 
Sluiten Niet meer tonen