illustratie: Macrovector

Vacature

  • Persoonlijk contact en open communicatie. Wij zijn een kleinschalige opvang.
  • Maandelijks een massage van onze masseur Julien van dansage.nl.
  • Meer uitbetaald als je extra komt werken.
  • Reiskostendekking
  • Een fietsplan
  • Leuke bedrijfsfeestjes en festivals met een superleuk team @kdvdemelkfabriek @werkenbijdemelkfabriek
  • Gratis sporten in de vorm van een persoonlijke training op of vlakbij je werk samen met je collega's eenuurvoorjezelf.nl
  • Wil je doorgroeien of meer leren? Wij helpen je!
  • Is Dutch not your first language? English speaking childcare workers are more than welcome!

BSO pedagogisch medewerker 20-36 uur

BSO pedagogsich medewerker

Kinderdagverblijf De Melkfabriek is een middelgrote kinderopvangorganisatie gevestigd met drie locaties in hartje Utrecht, één locatie in De Bilt en één in Groenekan. Sinds 11 juli 2022 hebben wij een onze eerste bso gestart op basisschool De Nijepoort in Groenekan, genaamd De Melkfabriek Na School. Op dit moment tellen wij rond de 100 pedagogisch- en stafmedewerkers. Vind jij het belangrijk om met een fijne groep mensen te werken en jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen? Dan is De Melkfabriek de plek voor jou! 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers voor onze nieuwe Bso in Groenekan. Bij De Melkfabriek Na School draag je dagelijks zorg voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Dienstverband/Industrie

Wij werken met een creatief en uitdagend middagprogramma. Denkend aan houtbewerken, een moestuin beheren, sporten, handwerken en koken. Wij vinden het belangrijk om onze bekende huiselijke sfeer ook volop op de De Melkfabriek Na School terug te laten komen. Na school is er tijd voor rust, je verhaal kunnen vertellen, ontspannen in de leeshoek en samen eten en drinken voor een energieke start van de middag.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Wij zoeken pedagogisch medewerkers met een PW3 of PW4 opleiding. Tevens vinden pedagogisch medewerkers met een HBO-opleiding of PW-gerelateerde opleiding bij ons een fijne en uitdagende werkplek.

Bedrijfsprofiel

Wil jij werken bij het beste kinderdagverblijf van de regio Utrecht op onze nieuwe Bso? Wil jij werken in een bewuste, groeiende en ambitieuze kinderopvangorganisatie die meer biedt dan kinderopvang alleen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inmiddels heeft De Melkfabriek 5 locaties en 1 bso. Voor alle andere locaties in en om Utrecht zijn wij ook op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers die ons fantastische team willen komen versterken en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Kijk daarom eens goed bij de andere vacatures.