illustratie: Macrovector

Vacature

  • Persoonlijk contact en open communicatie. Wij zijn een kleinschalige opvang.
  • Maandelijks een massage van onze masseur Julien van dansage.nl.
  • Meer uitbetaald als je extra komt werken.
  • Reiskostendekking
  • Een fietsplan
  • Leuke bedrijfsfeestjes en festivals met een superleuk team @kdvdemelkfabriek @werkenbijdemelkfabriek
  • Gratis sporten in de vorm van een persoonlijke training op of vlakbij je werk samen met je collega's eenuurvoorjezelf.nl
  • Wil je doorgroeien of meer leren? Wij helpen je!
  • Is Dutch not your first language? English speaking childcare workers are more than welcome!

Pedagogisch Verbinder

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf De Melkfabriek is de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 5 kinderdagverblijf locaties in regio Utrecht en 1 BSO in het mooie landelijke Groenekan! En wij groeien door, eind 2023 openen wij onze 7de kinderdagverblijf locatie in hartje Utrecht.

Groeien doen we niet alleen in het aantal locaties maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 1 september 2023 hebben wij dan ook een unieke vacature (pilot) beschikbaar als Pedagogisch Verbinder. Als Pedagogisch Verbinder maak jij de ultieme combinatie tussen werken in het basis onderwijs én werken op de BSO. Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste en betrokken pedagogisch verbinder die het tof vindt om deze nieuwe uitdaging vorm te geven en aan te gaan.

Functieomschrijving

Als Pedagogisch Verbinder start jij dus in een volledig nieuwe functie waarbij je ultiem jouw kwaliteiten kan combineren en inzetten. Overdag ondersteun jij in de functie als onderwijsassistent op basisschool De Nijepoort in Groenekan. Wanneer school klaar is stroom jij op dezelfde locatie door naar de functie als Pedagogisch Medewerker op De Melkfabriek Na School. Onze bso locatie is gevestigd in basisschool de Nijepoort. De 'pedagogisch verbinder' komt voort uit een bijzondere samenwerking tussen opleiders, schoolbesturen en kinderopvangorganisaties en dat is iets waar wij enorm trots op zijn. Met deze pilot kunnen wij 1 kandidaat via een BBL-opleiding-op-maat (GPM-niveau 4) een mooie combinatiefunctie aanbieden in onderwijs én opvang. De opleiding wordt verzorgd door ROC Midden Nederland. Een unieke kans!

Bij De Melkfabriek Na School draag je dagelijks zorg voor kindjes van 4-12 jaar. Naast de dagelijkse werkzaamheden waarbij je de kindjes verzorgd, bieden wij meer dan dat: kinderyoga, Engels als tweede taal, gericht spelenderwijs ontwikkelen, uitdagend ontwikkelingsmateriaal, biologische voeding, muzieklessen voor een energieke, hippe en ontspannen opvang. Dit maakt het werk als pedagogisch medewerker bij De Melkfabriek ontzettend leuk en uitdagend.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar mensen die (nog) niet werkzaam zijn in onderwijs of opvang, maar dit wel graag zouden willen. De pedagogisch verbinder gaat één dag per week naar school (lesdag woensdag, start eind september) en gaat de overige 24-32 uur aan de slag als onderwijsassistent op de basisschool én als pedagogisch medewerker bij De Melkfabriek Na School. Mooi, zinvol en afwisselend werk waarbij je echt een bijdrage kunt leveren aan de samenleving. Utrecht Leert betaalt de BBL-opleiding (GPM-niveau 4 tot pedagogisch medewerker met aanvullende modules die specifiek zijn gericht op het onderwijs) en als pedagogisch verbinder ontvang je salaris vanaf dag één. De ideale kandidaat wil graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen, krijgt energie van afwisseling in werkzaamheden en ziet een combinatie van werken en leren als een uitdaging.

Dus zin in een nieuwe start op in een volledige nieuwe functie? Wacht dan niet langer en reageer! Je kunt solliciteren via hallo@pedagogischverbinder.nl. Vragen? Kijk op www.pedagogischverbinder.nl of mail Myrthe Duursma-Meijer, hr manager van De Melkfabriek via myrthe@kdvdemelkfabriek.nl.