illustratie: Macrovector

Vacature

  • €1.000,- netto tekenbonus (bij functie pm'er). Zowel voor jou als degene die jou bij ons aandraagt (indien je wordt aangedragen door iemand die al bij ons in dienst is).
  • Persoonlijk contact en open communicatie. Wij zijn een kleinschalige opvang.
  • Maandelijks een massage van onze masseur Julien van dansage.nl.
  • Meer uitbetaald als je extra komt werken.
  • Reiskostendekking
  • Een fietsplan
  • Leuke bedrijfsfeestjes en festivals met een superleuk team @kdvdemelkfabriek @werkenbijdemelkfabriek
  • Gratis sporten in de vorm van een persoonlijke training op of vlakbij je werk samen met je collega's eenuurvoorjezelf.nl
  • Wil je doorgroeien of meer leren? Wij helpen je!
  • Is Dutch not your first language? English speaking childcare workers are more than welcome!

Pedagogisch medewerker babygroep 9-36 uur Biltstraat

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers. Bij De Melkfabriek draag je dagelijks zorg voor kindjes van 0-4 jaar. Naast de dagelijkse werkzaamheden waarbij je de kindjes verzorgd, bieden wij meer dan dat: kinderyoga, Engels als tweede taal, gericht spelenderwijs ontwikkelen, biologische voeding, muzieklesjes, etc. Dit maakt het werk als pedagogisch medewerker ontzettend leuk en uitdagend. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskosten vanaf 5 km, sporten, fietsplan, massages, etc.) en werken graag met jou samen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Dienstverband/Industrie

Kinderdagverblijf De Melkfabriek biedt opvang aan kindjes van 0-4 jaar. Wij onderscheiden ons onder andere in biologische voeding, uitdagend ontwikkelingsmateriaal, spelen met muziek, kennismaken met de Engelse taal en kinderyoga voor een energieke, hippe en ontspannen opvang.

Wij zoeken pedagogisch medewerkers voor 9 tot 36 uur in de week op een baby groep op onze vestiging op De Biltstraat.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Wij zoeken pedagogisch medewerkers met een PW3 of PW4 opleiding. Tevens vinden pedagogisch medewerkers met een HBO-opleiding of PW-gerelateerde opleiding bij ons een fijne en uitdagende werkplek.

Bedrijfsprofiel

Wil jij werken bij het beste kinderdagverblijf van de regio Utrecht? Wil jij werken in een bewuste, groeiende en ambitieuze kinderopvangorganisatie die meer biedt dan kinderopvang alleen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inmiddels heeft De Melkfabriek 5 locaties. De functie die hierboven staat is voor onze locatie op de Biltstraat, voor alle andere locaties in en om Utrecht zijn wij ook op zoek naar lieve, enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers die ons fantastische team willen komen versterken en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Kijk daarom eens goed bij de andere vacatures.

Tekenbonus
Als je bij ons komt werken hebben wij een tekenbonus van netto € 1000 euro beschikbaar. Voorwaarde is dat je succesvol je proeftijd hebt afgerond.