illustratie: Macrovector

Vacature

Facilitair Manager

Facilitair Manager

Kinderdagverblijf De Melkfabriek is een middelgroot bedrijf gevestigd met drie locaties in hartje Utrecht, een locatie in De Bilt en een in Groenekan. Op dit moment tellen wij rond de 100 pedagogisch- en stafmedewerkers. Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire facetten binnen onze organisatie. Wij zoeken een collega die proactief is ingesteld, goed kan coördineren en met enthousiasme zelfstandig kan werken. Social skills zijn een must, want je bent dagelijks in contact met kinderen, ouders en collega’s. Ook draag je bij aan een open en positieve werksfeer. Ben jij ook nog in het bezit van een groot organisatietalent, steek jij graag zelf de handen uit de mouwen én vind je het leuk om directe collega’s aan te sturen? Dan is de Melkfabriek de plek voor jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als facilitair manager heb je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse operationele facilitaire dienstverlening op onze kinderopvanglocaties. Je stelt het beleid op en vertaalt dit naar tactische en operationele processen, waarbij huidige processen geoptimaliseerd kunnen worden. Je volgt en analyseert ontwikkelingen in wet- en regelgeving en indien nodig ontwikkel je beleid of past dit aan. Je signaleert knelpunten, mogelijke verstoringen of risico’s op een proactieve manier en komt met voorstellen voor oplossingen.

Verder zorg je ervoor dat projecten en activiteiten op het gebied van huisvesting, ICT, onderhoud en inkoop gefaciliteerd kunnen worden binnen de organisatie. Je vraagt offertes op, controleert deze en neemt een adviserende rol in wanneer je de keuze voor leveranciers afstemt met de directie. Je onderhoud contact met de leveranciers en evalueert de diensten die ze leveren. Je houdt de opvolging van de projecten en activiteiten nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat ze efficiënt worden uitgevoerd. Interne en externe communicatie betreffende werkzaamheden en projecten aan belanghebbenden verzorg jij. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor ons preventie-, en arbo beleid (rie) en de daaruit voortvloeiende processen en vind jij het een uitdaging om onze organisatie volledig up to date te krijgen omtrent de AVG. Tenslotte zal jij fungeren als leidinggevende voor onze collega’s van onze personeels-, en kind planning.

Oftewel, een scala aan werkzaamheden met de daar bijhorende uitdagingen. De functie van facilitair manager is nieuw binnen onze organisatie. Dit geeft jou de mogelijkheid om de afdeling vorm te geven naar jouw wensen.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt minimaal een Facilitair gerelateerd HBO diploma
 • Je brengt een hoop kennis en ervaring en hebt minimaal 3 tot 5 jaar gerelateerde werkervaring
 • Je hebt affiniteit met de branche Kinderopvang
 • Je bent verantwoordelijk, zelfstandig en communicatief vaardig
 • Je houdt van gezelligheid op de werkvloer
 • 24-32 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij?

 • Veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, opleiding en groei
 • Een functie waar je elke dag uitgedaagd wordt om het best uit jezelf te halen 
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als een fietsplan, gratis bootcamp en massage tijdens werktijd
 • Een salaris wat aansluit bij jouw ervaring, kennis en kunde (schaal 9 CAO kinderopvang)
 • Een fijne werksfeer waarin we aandacht voor elkaar hebben

Neem eens een kijkje op onze instagrampagina of onze website om een beetje sfeer te proeven. Wil je meer weten over de functie? Kom eens langs om een kop koffie bij ons te drinken. Hebben wij je enthousiast kunnen maken? Solliciteer! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 30 april 2022. 

De Melkfabriek

pz@kdvdemelkfabriek.nl
030-3073400
www.kdvdemelkfabriek.nl
Instagram: kdvdemelkfabriek