Lees meer

Staff

Werken bij het beste kinderdagverblijf* van Utrecht?
*Opiness Awardwinner 2017 Regio Utrecht

Hier zie je een deel van ons team. Klik op één van de onderstaande foto's, ze stellen zich graag even voor.

Ellen

Ellen

Ellen

Hallo! Ik ben Ellen en als pedagoog en directielid werkzaam bij De Melkfabriek. De Melkfabriek is een prachtige organisatie! In de eerste plaats voor de kindjes die dagelijks bij ons zijn, maar ook voor onze medewerkers. Een plek waar met oprechte aandacht naar ieder kindje wordt gekeken, maar waar ook de pedagogisch medewerker écht wordt gezien. Met ons team blijven wij samen ontwikkelen om zo de beste zorg neer te zetten voor onze kindjes. Daarnaast draag ik graag de boodschap uit dat kinderopvang een vák is en een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. Het is veel meer dan opvang alleen, dat moet breder gedragen worden. Gelukkig zie je dat terug bij De Melkfabriek en is dat waar ons team voor staat. Kom gerust eens langs!
Lilian

Lilian

Lilian

Hoi, ik ben Lilian! Ik heb verschillende functies binnen De Melkfabriek, welke ik met veel plezier vervul. Ik ben werkzaam als flexkracht. Dit betekent dat ik flexibel inzetbaar ben bij ziekte en/of verlof van pedagogisch medewerkers. Het leuke van deze functie vind ik het contact met de kindjes en ouders. Dit is de basis en drijfveer voor mij om te werken binnen de kinderopvang! Het is geweldig om te zien hoe je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de kindjes en ze een fijne dag te bezorgen. Het contact met ouders is hierin een belangrijk stukje; zij brengen hun dierbaarste naar ons toe en hoe fijn is het dat wij hen een tweede thuis kunnen bieden! Mijn rol als trainer Oog Voor Interactie is heel divers. De pedagogisch medewerkers worden getraind in de zes interactievaardigheden door middel van het maken van en reflecteren op zelfgemaakte filmpjes op de groep. De basis is de emotionele veiligheid bij alle kindjes om zo door te groeien in hun ontwikkeling. Tijdens de training zie je de pedagogisch medewerkers met veel plezier groeien in hun werk, als trainer coach ik hen tijdens dit traject en geef ze handvatten om de vaardigheden eigen te maken en toe te passen in de praktijk. De Melkfabriek heeft een aantal pedagogisch medewerkers in opleiding in dienst. Als praktijkopleider beoordeel en begeleid ik de pedagogisch medewerkers in opleiding en de werkbegeleiders. Deze zogeheten ‘zij-instromers’ komen uit een ander vakgebied en staan te popelen om binnen de kinderopvang aan de slag te gaan. Gedurende twee jaar worden deze dames opgeleid en klaargestoomd om te komen werken bij De Melkfabriek. Heel leuk om de groei en het enthousiasme bij de meiden in opleiding als bij de werkbegeleiders te zien! Als preventiemedewerker heb ik kennis over de Arbowet en veilig en gezond werken binnen De Melkfabriek, voor zowel de kindjes als de medewerkers. De risico inventarisatie is een belangrijk instrument, deze vul ik jaarlijks in en evalueer met de medewerkers die hierbij betrokken zijn zoals de ergo coach, de beleidsmedewerkers en leidinggevenden van de verschillende locaties.
Marleen

Marleen

Marleen

Hallo! Mijn naam is Marleen en ik werk met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Ik ben gestart als pedagogisch medewerker op de groep en ben doorgegroeid naar de functie als pedagogisch coach/kwaliteit- en beleidsmedewerker. Een erg leuke switch die maakt dat ik de praktijk, mijn studie HBO Pedagogiek en mijn liefde om met mensen te werken op een mooie manier kan combineren. In het werk als coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun leerproces en help ik hen het beste uit zichzelf te halen op de werkvloer. Tevens werk ik aan het beleid van De Melkfabriek waarbij kwaliteit en professionalisering hoog in het vaandel staan, want.. in beweging blijven wij altijd!
Rolien

Rolien

Rolien

Sinds 2018 mag ik als locatiemanager op de Biltstraat werken. Een mooie uitdaging die ik gekregen heb na jaren werken als (senior) pedagogisch medewerker op de Ridderschapstraat. Ik ben trots dat ik mag werken voor een kinderopvang als De Melkfabriek. Een plek waar de kwaliteit hoog staat en de kinderen echt op de eerste plek komen en waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om samen met de pedagogisch medewerkers kijken naar elkaars kwaliteiten, ambities zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen en groeien.
Lisanne

Lisanne

Lisanne

Ik ben Lisanne en ik ben senior pedagogisch medewerker op de Biltstraat. Ook ben ik als flexwerker inzetbaar op de groepen. Het fijne hieraan is dat je weet wat er op de werkvloer speelt en hierop in kan spelen. Buiten dat vind ik het ook nog steeds leuk om met de kindjes te werken op de groepen en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Geen dag is voor mij hetzelfde, dat maakt het voor mij juist heel leuk en uitdagend werk! Als senior pedagogisch medewerker hou ik mij bezig met de bestellingen plaatsen, het coördineren van de projectgroepen, (hierbij kan je denken aan Bijna naar school, Moestuin of Voorlezen) ,het ondersteunen van de locatiemanager bij afwezigheid en rondleidingen verzorgen op locatie.
Bojanne

Bojanne

Bojanne

Hoi, mijn naam is Bojanne! Kinderen leren zoveel op het kinderdagverblijf. Het groepsproces, de dagstructuur en de individuele ontwikkeling. Een prachtige aansluiting op school straks. Maar ook voor de allerkleinsten is er liefdevolle aandacht, warmte en geborgenheid. Dat ik deel mag maken van deze groei vind ik geweldig!
Jiska

Jiska

Jiska

Mijn naam is Jiska en Ik vind het fijn om de allerkleinsten een warme en veilige omgeving te bieden waarin zij zichzelf mogen zijn en zich spelenderwijs en met veel plezier kunnen ontwikkelen.
Elise

Elise

Elise

Mijn naam is Elise en ik mag mij sinds kort Melkmeisje noemen. Ik ben een enthousiaste en vrolijke medewerker die met veel liefde voor de kindjes komt zorgen. Ik ben nog in de leer maar, ik hoop dat ik de komende tijd veel van mijn collega’s en ook zeker van de kindjes mag leren!
Samantha

Samantha

Samantha

Ik ben Samantha en al een aantal jaar werkzaam met veel plezier bij De Melkfabriek als pm'er en ergocoach. Met kinderen werken is het leukste wat er is. Je ziet ze van dichtbij ontwikkelen en daar draag ik als pm'er aan bij. Omdat het werk fysiek veel van ons vraagt ben ik binnen het bedrijf opgeleid tot ergocoach. Ik geef advies en haalbare tips die een gezonde werkhouding bevorderen.
Penelopé

Penelopé

Penelopé

Mijn naam is Penelope. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker binnen de Melkfabriek zit ik ook nog in het moestuin team. We gaan iedere dag met een groepje kinderen in de moestuin om ze daar de groenten water te laten geven, groenten te zaaien, te oogsten en te kijken wat er allemaal gebeurt in zo’n tuin. Ik vind het super leuk om kinderen hierin te betrekken. Het geeft toch een stukje extra wat je de kinderen mee kan geven, en zo leuk om hun gezichtjes te zien als je een wortel uit de grond kunt trekken of als de groene tomaat de volgende dag ineens rood is van kleur. Dit maakt ook waarom ik dit werk met zoveel liefde en passie doe. Geen dag is hetzelfde, en kinderen blijven je verwonderen!
Merel

Merel

Merel

Hoi! Mijn naam is Merel en ik werk sinds april 2020 als locatiemanager bij De Melkfabriek voor locatie Groenekan en Tuindorp. Toen De Melkfabriek nog maar twee jaar open was heb ik als pedagogisch medewerker geflext op de Biltstraat voor twee jaar. Ik deed dit naast mijn studie culturele antropologie. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt en een aantal jaren in België gewoond. Altijd heb ik met een warm hart terug gekeken op de tijd bij De Melkfabriek. Ik ben trots dat ik weer aan het werk ben op De Melkfabriek en dat ik hier twee teams mag aansturen en begeleiden waar kwaliteit, professionaliteit en natuurlijk de liefde voor de kinderen voorop staan. Het ontvangen van (nieuwe) ouders die hun kindjes willen komen brengen en om hen de werkwijze van De Melkfabriek te laten zien en aan hen over te dragen maken het werk compleet. Ik vind het belangrijk dat naast de kinderen ook de ouders zich bij ons op hun gemak voelen. Uiteindelijk brengen zij hun meest waardevolle bezit naar ons toe. Het werken aan kwalitatieve opvang met de pedagogisch medewerkers maakt mijn werk uitdagend en afwisselend. Ik ben erg blij dat ik hier onderdeel van mag zijn!
Stephanie

Stephanie

Stephanie

Hallo allemaal! Mijn naam is Stephanie. In 2009 heb ik mijn opleiding SPW afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang op verschillende groepen en locaties. Ik ben vanaf 2015 werkzaam bij De Melkfabriek. In 2016 opende De Melkfabriek een locatie in Tuindorp en heb daar mijn eigen groep mogen opstarten! Inmiddels ben ik Senior pedagogisch medewerkster en vaste leidsters op locatie Tuindorp. Als senior pedagogisch medewerkster ben ik het aanspreekpunt van de locatie Tuindorp voor collega’s en ouders. Ik ben er om bestellingen te plaatsen, het rooster up to date te houden en probleempjes op te lossen als deze zich voor doen. Daarnaast werk ik als vaste leidster op babygroep ‘De Geitjes’. Ik vind het belangrijk om kinderen een gevoel van veiligheid te bieden zodat zij zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Wat mij aanspreekt aan De Melkfabriek, is het spelenderwijs ontwikkelen door middel van verschillende projecten en activiteiten. Het is geweldig om te zien hoe trots de kinderen zijn als ze weer iets nieuws geleerd hebben. Tot ziens bij de Melkfabriek!
Femke

Femke

Femke

Hallo! Mijn naam is Femke Broier en ik kom uit Utrecht. Al van kleins af aan weet ik het zeker: 'Als ik later groot ben, wil ik met kinderen werken.' Die passie is er nog altijd en met heel veel plezier werk ik als pedagogisch medewerker op de peutergroep in Tuindorp. Waar ik veel vreugde aan beleef zijn de momenten dat we buiten spelen. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen hun energie kwijt kunnen. Lekker bewegen, spelen, rennen, springen, klimmen en genieten van de frisse lucht. Ze komen uitdagingen tegen en worden gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken, hierdoor kunnen grenzen worden verlegd en groeit het zelfvertrouwen. Het is heel fijn om zo te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.
Kimberley

Kimberley

Kimberley

Hi! Ik ben Kim en ik ben Senior pedagogisch werker op de locatie in Groenekan. Een aantal jaren werk ik met veel plezier voor de Melkfabriek en ik heb in die jaren veel ervaring opgedaan. Mijn afwisselende functie als Senior pedagogisch medewerker geeft het werk nog meer uitdaging. Twee dagen in de week ben ik flexibel inzetbaar op alle groepen binnen de Melkfabriek. Dit zorgt ervoor dat ik veel kinderen en ouders leer kennen, hartstikke leuk! Werken met kinderen op de groepen doe ik met veel enthousiasme en plezier. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met de belevingswereld van de kinderen. Ik probeer me te verplaatsen in wat de kinderen nodig hebben om te ontwikkelen. De overige dagen ben ik het aanspreekpunt voor ouders en collega's. Dit maakt mijn werk afwisselend en leuk!
Meghan

Meghan

Meghan

Hallo! Mijn naam is Meghan en ik volg als zij-instromer van 2019-2021 een BBL opleiding tot pedagogisch medewerker. Na de afronding van mijn bachelor ben ik moeder geworden van twee kinderen en ontdekte hoe mooi het is om de ontwikkeling van jonge kinderen te volgen. Toen ik daarna zelf in aanraking kwam met peuterspeelzaal en opvang ging ik mij echt oriënteren voor het werken met kinderen en kwam ik in 2019 op de opleiding GPM4 en De Melkfabriek als leerwerkbedrijf. Om de week volg ik één dag colleges en drie dagen in de week werk ik op een vaste groep in Groenekan. Voor mij persoonlijk staan in dit werk naast de ontwikkeling van kinderen ook rust, plezier en een veilige hechting centraal.
Marjolein

Marjolein

Marjolein

Lieve ouders en kindjes van de Melkfabriek. Ik wil mijzelf even voorstellen. De meeste zullen mij kennen, maar ook veel nog niet. Mijn naam is Marjolein. Ik ben moeder van 2 ontzettend lieve jongens samen met mijn partner. Ik werk al heel wat jaartjes in de kinderopvang, maar nu al sinds maart 2014 voor dit ontzettend mooie bedrijf: Kinderdagverblijf De Melkfabriek! Dit doe ik met al mijn passie die ik heb voor kinderen! Ik stond sinds de start op locatie ridderschap op een verticale groep. Hier heb ik 6 jaar lang met veel plezier gewerkt, maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben sinds maart 2020 begonnen op de peutergroep van locatie Groenekan. Ik heb het hier enorm naar mij zin en ik vind het leuk dat ik mijn werkervaring weer op een andere manier kan inzetten. Ik hoop nog vele jaren voor de kinderen van Kinderdagverblijf De Melkfabriek te mogen zorgen. Groetjes Marjolein
Laura

Laura

Laura

Hallo, ik ben Laura Schuck en werk op locatie Ridderschapstraat op de Pakjes. Naast pedagogisch medewerker ben ik werkbegeleider. Dat houdt in dat ik studenten begeleid van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik laat ze zien hoe we werken en voer regelmatig gesprekken om te kijken wat het leerdoel is en welke vragen er zijn. Ik ondersteun ze in het leerproces op de groep. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaring delen en iemand (hopelijk) net zo enthousiast maken voor het vak als dat ik zelf ben. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ze zijn zo puur en eerlijk. Ik kan ontzettend genieten van de gesprekjes met peuters, maar ook net zo van de contactmomenten met een baby. Als een kind iets nieuws ontdekt of leert, ben ik bijna net zo trots als het kind zelf. Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen is het mooiste van mijn vak!
Nancy

Nancy

Nancy

Hallo! Ik ben Nancy en ik werk sinds december 2019 als pedagogisch medewerker bij de Melkfabriek. Ieder kind is uniek en heeft andere behoeftes waar je op in kunt spelen. Door kind-volgend te werken kunnen de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen tot een mooi individu. Het is belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt bij jou als pedagogisch medewerker, als er dan gezegd wordt, ik vind jou lief! En je krijgt een dikke knuffel, dat is toch geweldig. Een onbeschrijfelijk gevoel is dat! Ik vind het geweldig om deel uit te mogen maken van deze ontwikkeling, elke dag is een feestje! Ook ben ik sinds 2019 Coach gezonde Kinderopvang, ik train hierbij de andere pedagogisch medewerkers en samen werken wij aan een gezonde Kinderopvang. Ik ben het aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de Melkfabriek. Tevens ben ik aandacht functionaris huiselijk geweld en kindermishandeling. Hiermee ben ik het aanspreekpunt binnen de Melkfabriek en ik heb een adviserende rol. Ook ben ik werkbegeleider binnen de Melkfabriek, hierbij begeleid ik pedagogisch medewerkers in opleiding. Het is superleuk om je kennis en ervaringen te delen en die persoon te zien ontwikkelen. Ik hoop jullie te zien bij de Melkfabriek!
Marcella

Marcella

Marcella

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij deze mooie kinderopvang: de Melkfabriek. Ik ben gestart op de groep als pedagogisch medewerker en doorgegroeid naar locatiemanager van 2 locaties: een prachtig monumentaal koetshuis aan de Ridderschapstraat in Utrecht en een pand tussen een ouderencentrum & basisschool in de Bilt. Een mooie plek waar verschillende maatschappelijke doeleinden naast elkaar leven. In 2016 heb ik gekozen voor de Melkfabriek, omdat kwaliteit binnen deze opvang voorop staat. Het belang van de kinderen staat op nummer 1 en dat is op verschillende vlakken duidelijk zichtbaar. Daarnaast is het warme en hartelijke contact dat wij hebben met ouders ook typerend voor de Melkfabriek. Ik werk elke dag met ontzettend veel plezier samen met de pedagogisch medewerkers, om de kinderen een fijne en leerzame tijd te geven.
Dyonne

Dyonne

Dyonne

Hallo! Ik ben Dyonne en ik ben werkzaam als senior pedagogisch medewerker op de Ridderschapsstraat bij De Flesjes. Na mijn opleiding onderwijsassistente wilde ik mijn kennis verbreden en ben ik de studie Pedagogiek vanuit ecologisch perspectief gaan volgen. De Melkfabriek staat voor spelenderwijs ontwikkelen, en ieder kind wordt gezien en gehoord. Het kind staat centraal. Deze visie vind ik erg belangrijk. Niet alleen het kind wordt gezien, maar ook jij als pedagogisch medewerker. Er is een prettige sfeer en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd. Naast mijn werkzaamheden op de groep ondersteun ik, in mijn functie als senior de locatiemanager in een aantal taken. Eveneens ben ik werkbegeleider. Hierbij begeleid ik de meiden op de groep die een BBL-traject volgen. Ik vind het leuk om anderen in hun leerweg te ondersteunen en mijn kennis te delen. Tot snel!
Gwen

Gwen

Gwen

Hoi, ik ben Gwen en werk als Pedagogisch medewerkster op de Buffeltjes. Dit is een verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Naast mijn functie als pm'er ben ik ook Werkbegeleider van de BBL stagiaires die bij ons komen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn in de kinderopvang was ik opzoek naar een plek waar ik net even dat extra vond. En dat heb ik bij de Melkfabriek gevonden! Ik werk samen met allemaal lieve en betrokken meiden op een hele fijne plek. De inrichting van de groepen zorgt voor een prettige en rustige sfeer. Naast de extra's die wij de kinderen aanbieden zoals yoga, muziekles en bijna naar school lesjes, vind ik het allerbelangrijkst dat kinderen zich gehoord en gezien voelen. Want hoe klein je ook bent dat heb je nodig om helemaal jezelf te kunnen zijn.
Sabina

Sabina

Sabina

Graag stel ik mij voor aan jullie. Ik ben Sabina van Lunteren en werkzaam op de locatie in De Bilt, op de hooibaaltjes. Als pedagogisch medewerker heb ik mijn draai gevonden binnen de Melkfabriek. Het is mijn passie om jullie kind(eren) te ondersteunen en begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Werken als pedagogisch medewerker bij de Melkfabriek draait om samenwerking op verschillende niveaus. Zoals genoemd, werk ik samen met de kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Werk ik samen met mijn collega’s om een vertrouwelijk en uitnodigend klimaat voor de kinderen te creëren en (niet onbelangrijk) werk ik samen met jullie, om jullie te ondersteunen, adviseren en te begeleiden waar dit nodig is. Het is prachtig om te zien dat ik deel mag uitmaken van de ontwikkeling en het zien opgroeien van jullie kind(eren). Dat maakt mijn werk zo dankbaar en waardevol.
Roosje

Roosje

Roosje

Hallo allemaal! Mijn naam is Roosje en ik werk vol trots en enthousiasme bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Het is een bedrijf waar ik als pedagogisch medewerker gezien en gehoord word en waar ik kan blijven ontwikkelen. Voor de kinderen is het de ideale plek waar ze zich veilig en vrij kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek, dus we zorgen ervoor dat ieder kind gezien wordt en de zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft. Ik ben dol op ‘mijn’ lieve kindjes en ik vind het geweldig om ze te helpen bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien. De band die ik opbouw met ieder kind is het mooiste wat er is. Tot slot maak ik eens in de 6 weken de nieuwsbrief van Kinderdagverblijf De Melkfabriek: De Melkboer. Ook zit ik achter de knoppen van onze socials waar dagelijks de nieuwe avonturen van de kinderen op Kinderdagverblijf De Melkfabriek te zien zijn. Een echte must follow met naast de avonturen van onze kinderen, ook o.a. allerlei feitjes, weetjes en een kijkje achter de schermen. Veel liefs en graag tot ziens bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek!