Staff

Klik op één van onderstaande foto's van de pedagogisch medewerkers en ze stellen zich graag aan u voor.

Locatie Biltstraat

koetjes

Debra

Debra

Hoi ! Mijn naam is Debra en ik woon in Utrecht (Leidsche rijn). Ik heb in januari 2014 mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond. Daarna ben ik gaan invallen bij verschillende organisaties. Ik heb zowel op de BSO als op het kinderdagverblijf gewerkt. Sinds februari 2015 werk ik als invalkracht bij de melkfabriek. Ik heb op beide locaties ingevallen waardoor ik verschillende leidsters en groepen heb leren kennen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken vooral om de kinderen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling en leuke activiteiten met de kinderen te doen. Ik vind het onwijs leuk om bij de melkfabriek te mogen werken. Ik werk op dinsdag tm vrijdag op de Koetjes.Tot snel!
Eline-Fleur

Eline-Fleur

Hallo allemaal, Mijn naam is Eline-Fleur en ik woon in Wijk bij Duurstede. Van jongs af aan is mijn passie werken met kinderen. Daarom heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 af gerond en ben ik het werkveld in gegaan. Inmiddels heb ik 2,5 jaar werkervaring opgedaan op een BSO, peuterspeelzaal en peutergroep waar ik met veel plezier gewerkt heb. Ik heb voor mezelf besloten dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik vanaf augustus te vinden bij de Melkfabriek. Voor mij is ieder kind uniek en verdient elk kind een liefdevolle en veilige omgeving waarin het zich optimaal kan ontwikkelen in eigen tempo. Ik kan intens genieten van de interactie tussen de kinderen en mijzelf. Ik vindt het super leuk om ieder kind te laten stralen. Ook knuffelen en één op één aandacht komt in mijn dagprogramma dagelijks aanbod. Ik hoop hiermee een kleine impressie van mezelf te heb gegeven en kijk er naar uit om jullie en jullie kinderen te mogen ontmoeten. Tot snel!
Marleen

Marleen

Hallo allemaal! Mijn naam is Marleen, 30 jaar en samen met mijn man ben ik woonachtig in Utrecht. In 2011 heb ik de HBO-opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik eerst de wijde wereld ingetrokken met mijn rode backpack. Eenmaal uitgereisd, was het tijd om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan in de jeugdzorg. Een leerzame tijd, maar uiteindelijk niet 'mijn' plek en doelgroep. Inmiddels weet ik dat een 'lievere' werkplek beter bij mij als persoon past. Er ging dan ook een wereld voor mij open toen ik bij de melkfabriek terecht kwam... wat een fijne & energieke plek met lieve kindjes en collega's! Een plek waar je als kind gezien en gehoord wordt, maar ook zeker als medewerker. Bijzonder en mooi om te zien dat je je als kind binnen de Melkfabriek kan ontplooien, dat je er mag ontdekken en fysiek en mentaal kan groeien. De ideale plek voor mij om lekker aan de slag te gaan met de kindjes. Graag zie ik jullie allemaal op maandag en woensdag op de Koetjes, tot dan!

klompjes

Annika

Annika

Hallo! Ik ben Annika en sinds november 2013 werkzaam bij kinderdagverblijf de Melkfabriek. Ik heb in Amerfoort toerisme gestudeerd waardoor ik met veel plezier kon gaan reizen. In het buitenland ben ik werkzaam geweest in de animatie op verschillende vakantieparken. Na 3 jaar bezig te zijn geweest in het buitenland wilde ik weer terug naar het oude vertrouwde kikkerlandje en ben ik een versnelde opleiding gaan volgen als pedagogisch medewerker. Eenmaal na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ik kwam er al snel achter dat ik net iets miste namelijk actief bezig zijn met kinderen. Op de Melkfabriek wordt net dat beetje extra gegeven voor de kinderen. Het is er heerlijk om te werken. De positieve sfeer, de liefde en zorg voor de kinderen, de gezelligheid, de kwaliteit die ze willen blijven ontwikkelen, de verschillende soorten activiteiten die ze aanbieden en de creatieve groei, maakt de Melkfabriek voor mij de ideale werkplek waarin ik mezelf kan uiten en dat ik met veel plezier naar mijn werk kan gaan.
Merel

Merel

Hallo! Mijn naam is Merel en ik woon in Nieuwegein. Na het behalen van mijn opleiding ben ik in de kinderopvang gaan werken en heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Na een paar jaar in Nederland ervaring opgedaan te hebben heb ik mijn rugzak gepakt en ben ik een jaar uitdaging gaan zoeken op Bonaire. Hier ben ik ook in de kinderopvang gaan werken en heb ik onwijs veel geleerd. Na een jaar ben ik terug gekomen naar Nederland om opzoek te gaan naar een kinderdagverblijf wat bij mij past. Bij de Melkfabriek heb ik het onwijs naar mijn zin en voel ik me op mijn plek. Ik vind het heerlijk om met kinderen van 0 tot 4 te werken en te zien hoe ze groeien en zich ontwikkelen. Van elk kind krijg je liefde en warmte, ik wil dit aan ze terug geven door ze te helpen met ontwikkelen, knuffelen en te sturen waar dit nodig is. Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilig plek hebben en zichzelf kunnen zijn. Bij de Melkfabriek bieden we deze veilige plek en ik ben blij dat ik hier deel vanuit kan maken! Tot snel!
Penelope

Penelope

Hoi! Mijn naam is Penelope. Ik woon in Wijk bij Duurstede samen met mijn man, 2 kids (Alexander 11 jaar en Nikita 7 jaar) en hond. Ik werk sinds 2008 in de kinderopvang en vindt het iedere dag een feestje om kinderen nieuwe dingen te zien ontdekken en beleven, Daarnaast vind ik het leuk om ze nieuwe dingen te laten doen en ervaren. Sinds Juni dit jaar mag ik deel uitmaken van het melkfabriek- team. Per Januari werk ik op de Klompjes.

machientjes

Liza

Liza

Hallo allemaal, mijn naam is Liza en ik woon in Utrecht. Ik ben afgestuurd aan de opleiding spw3-kinderopvang. Daarna ben ik via het uitzendbureau gaan werken op verschillende kinderdagverblijven om me te oriënteren in kinderdagverblijven en hun beleid. Na twee jaar dit gedaan te hebben, heb ik ook vast gewerkt op een kinderdagverblijf. Dus aan ervaring ontbreekt het mij niet! Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken. Ik wist ook al gauw dat hier mijn passie ligt! Ik ben werkzaam op verticale groep de Machientjes. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin! Wat is er nou leuker dan het meemaken van en het bijdragen aan de ontwikkeling van een kind?! Groetjes!
Loes

Loes

Hallo! Ik ben Loes en sinds 2018 werkzaam bij kinderdagverblijf de Melkfabriek. In Utrecht heb ik de opleiding pedagogisch medewerker gedaan waardoor ik aan het werk kon op een kinderdagverblijf. Langere tijd ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf in Houten, hier heb ik al enige ervaring op mogen doen. Sinds kort werk ik bij de Melkfabriek en heb het hier heel erg naar mijn zin. Voor ieder kind is er genoeg uitdaging zoals de Yoga, Engelse les, Muziekles etc. Wat is het fijn om iedere dag van die vrolijke kindjes om je heen te hebben en hier een hele dag voor te mogen zorgen. Hierdoor ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik hoop jullie te zien bij de Melkfabriek!
Mijke

Mijke

Hallo! Ik ben Mijke, ik ben getrouwd en moeder van twee fantastische kinderen! Milan is 13 en Lisa is 9. Inmiddels heb ik zo'n 18 jaar werkervaring in de kinderopvang. Ik heb een afgeronde SPW 3 opleiding en ben toen snel aan de slag gegaan! Met hier en daar een omweg ben ik er wel achter dat werken met jonge kinderen het leukste en meest afwisselende werk voor mij is. Ik werk dan ook met veel plezier bij de Melkfabriek op de verticale groep de Machientjes. De leeftijd van 0 tot 4 is een mooie uitdaging om op ieder ontwikkelingsniveau passende zorg en activiteiten aan te bieden binnen de groep. De Melkfabriek heeft dan ook veel leuke extra's die we aan de kinderen aanbieden, zoals Yoga, Engels en Muziek. Dit sprak mij van af het eerste moment erg aan en het is geweldig om het enthousiasme van de kinderen te zien! Kortom ik werk hier met heel veel plezier en vind het erg leuk om mijn steentje te mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jullie kinderen! Ieder kind is uniek en dat maakt elke dag bijzonder!

kalfjes

Jenny

Jenny

Hoi allemaal. ik ben Jenny en woon in Zeist. Ik ben na de havo de pabo gaan doen. Na een jaar heb ik er voor gekozen om te stoppen en een andere opleiding te gaan beginnen. Omdat het werken met kinderen mij goed lag, ben ik de opleiding spw gaan doen. Voordat ik bij de Melkfabriek kwam werken, heb ik een aantal jaar bij Skon gewerkt. Eerst als stagiaire en later pedagogisch medewerker. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met baby’s. Inmiddels werk ik al weer een tijd bij de Melkfabriek. Ik heb het er erg naar mijn zin. Tot op de Melkfabriek!
Joanna

Joanna

Kaoutar

Kaoutar

Dag allemaal, mijn naam is Kaoutar en ik woon in Houten. Ik ben sinds Augustus 2017 weer werkzaam bij de Melkfabriek. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken. Ik wist ook altijd al dat hier mijn passie ligt! Ik heb inmiddels 10 jaar werkervaring in de kinderopvang. Ik ben werkzaam op Maandag, Woensdag en Donderdag op de baby-groep de Kalfjes, wat een fijne en leuke groep is dat. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij de Melkfabriek en ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in hun eerste levensjaren en hoe de hechting tussen kind en leidster plaats vindt. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Graag tot ziens bij de Melkfabriek!
Lisette

Lisette

Hallo allemaal, Ik ben Lisette en ik woon in Houten. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam bij de Melkfabriek. Eerst ben ik werkzaam geweest bij de Melkbusjes en nu ga ik een tijdje flexen en vervolgens ben ik per Januari aan de slag bij de Kalfjes. Ik heb het erg naar mijn zin. . Zelf ben ik moeder van een zoontje van bijna 2 jaar en van een zoontje van 3 maanden. Ik heb de opleiding pw 3 gedaan en heb veel ervaring in de kinderopvang. Creativiteit, veiligheid, hygiene en liefde voor de kinderen staat bij mij op nummer 1! Op naar een fijne en gezellige tijd op de Melkfabriek! Ik sta altijd open voor verdere vragen, dus stel ze gerust! Groet, lisette
Pleun

Pleun

Mijn naam is Pleun! Met veel plezier mag ik sinds dit jaar werken bij de Kalfjes op de Biltstraat. Ik ben 21 jaar oud, afgestudeerd onderwijsassistent en ik heb meerdere jaren ervaring als gastouder. Ik hoop nog heel veel te leren van alles wat er op mijn pad gaat komen en verheug mij op leuke kennismakingen met nieuwe collega’s, ouders en natuurlijk met alle kinderen op de Melkfabriek!

boertjes

Joyce

Joyce

Marike

Marike

Hoi Ik ben Marike. Ik werk sinds kort bij de melkfabriek. Na jaren lang voorbij fietsen en denken hier zou ik zo graag willen werken mag ik nu echt aan de slag hier. Ik ga 4 dagen werken op Boertjes! Ik heb er erg veel zin in. Na 8 jaar ervaring kan ik wel zeggen dat ik echte babyleister ben. Er gebeurt zoveel in zo'n eerste jaar waar ik samen met mijn collega's deel van uit mag maken. Ook het verzorgende en de band die je opbouwt vind ik heel fijn. Tot in de gangen van de Melkfabriek! Groetjes Marike
Samantha

Samantha

Hallo! Ik ben Samantha en ik werk met veel plezier op de Melkfabriek. Ik heb de opleiding pedagogisch werker niveau 4 afgerond en ben toen een tijdje op mijn stageplek blijven werken. Uiteindelijk zocht ik een eigen groep en ben ik met die gedachte gaan solliciteren. Sinds de zomer van 2011 ben ik leidster geweest op verticale groep de Klompjes. Nu sta ik voor 3 dagen in de week op de babygroep De Boertjes. De melkfabriek zou ik omschrijven als een gezellige en uitdagende plek. Ik heb het er super naar mijn zin!

speentjes

Bianca

Bianca

Hallo! Ik ben Bianca, 24 jaar en ik woon in Zeist. Mijn liefde voor kinderen is ontstaan toen ik begon met oppassen op mijn 14e. Ik heb eerst de opleiding onderwijsassistent gedaan. Ik was ervan overtuigd dat ik voor de klas wilde staan, maar ik kwam er door mijn stages al snel achter dat mijn hart bij de allerkleinste ligt. Dat gevoel werd bevestigd toen ik ging werken als oppas bij een gezin waarvan een kindje destijds 4 maanden oud was. De keuze voor de kinderopvang volgde niet veel later en in 2015 heb ik pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Ik ben daarna werkzaam geweest als invalkracht tot de Melkfabriek op mijn pad kwam. Per Januari ben ik op ma/di/do/vrij op de speentjes te vinden. Ik kijk er naar uit om met veel liefde en plezier uw kindje(s) op te mogen vangen! Tot ziens!
Chantal

Chantal

Hoi! Ik ben Chantal en ik woon in Maarssen. In juni 2014 ben ik afgestuurd aan de opleiding Onderwijsassistent. Ik heb tijdens mijn opleiding veel ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Hier ging mijn voorkeur uit naar het jonge kind. Sinds juli 2014 werk ik bij de Melkfabriek. Ik begon als invalkracht. In januari 2015 ben ik gestart met twee dagen in de week te werken op de Boertjes. Ook werkte ik twee dagen op de Flesjes omdat mijn collega met zwangerschapsverlof ging. Ook heb ik 4 dagen op de Boertjes gewerkt en ben ik nu 3 dagen in de week op de Speentjes. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Ik vind het leuk om plezier met de kinderen te maken, de zorg te geven die zij nodig hebben en een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind.
Iris

Iris

Hai, ik ben iris en ik woon in Utrecht. Ik heb de opleiding pedagogisch werk niveau 4 gevolgd en afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan op zowel verticale als horizontale groepen. De kinderopvang is mijn grote passie! Met veel plezier werk ik op de Melkfabriek. Eerst als vaste invalkracht, daarna als leidster op de vestiging aan de Ridderschapstraat. Samen met mijn collega Leanne heb ik hier de eerste groep opgestart. De afwisseling tussen individuele zorg en aandacht en de groepsactiviteiten en creatief bezig zijn, maakt het werk erg leuk en uitdagend! Het is heerlijk om de kindjes een goede knuffel te geven en te zien hoe ze vol trots hun gemaakte creaties aan hun ouders laten zien.
Jiska

Jiska

Hoi! Mijn naam is Jiska en ik woon in Utrecht. In 2006 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk met als richting activiteitenbegeleiding. Aansluitend heb ik ervaring opgedaan met allerlei doelgroepen. Waaronder in de kinderopvang en in de ouderenzorg waar ik uiteindelijk een vaste baan in heb gevonden. Na twaalf jaar ben ik toe aan een nieuw avontuur en kwam de Melkfabriek op het juiste moment op mijn pad. Met veel plezier ben ik in april begonnen als vaste flexwerker voor vier dagen in de week. Wat is het leuk om op alle groepen te mogen staan en alle kindjes te leren kennen! Ik kijk er naar uit hier heel lang met veel plezier te mogen werken. Vanaf Augustus sta ik vast op de Speentjes. Tot ziens bij de Melkfabriek!
Whitney

Whitney

Hallo! Ik ben Whitney en ik woon in nieuwegein. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang, eerst als invalkracht en later als vaste pedagogisch medewerker op verschillende groepen. Werken in de kinderopvang is mijn passie. Ik geniet er van om de kinderen te zien opgroeien in hun eerste levensjaren en bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling. Vanaf januari 2017 ga ik beginnen bij de melkfabriek. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik hoop samen met de kinderen, ouders en collega's een leerzame en leuke tijd tegemoet te gaan.

melkbusjes

Brighitta

Brighitta

Hoi! Ik ben Brighitta en ik woon in Montfoort. Vanaf 1 juni ben ik begonnen bij de Melkfabriek en ben ik werkzaam bij de melkbusjes. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Ik wist al gauw dat ik een grote liefde had voor de kinderopvang, en hierin mijn creativiteit kwijt kan. Ik vind het fantastisch om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van het jonge kind! Maandag,woensdag,donderdag en vrijdag kunt u mij vinden op de Melkbusjes.
Lilian

Lilian

Manuela

Manuela

Mijn naam is Manuela en ik ben 38 jaar. Samen met mijn man en 3 kinderen, Anouk(10), Jasper(8) en Esmee(4) woon ik in Houten. Sinds 1999 ben ik met veel plezier werkzaam in de kinderopvang. Tijdens deze jaren heb ik ervaring opgedaan bij de NSO, babygroepen, peutergroepen en een 3+ groep. Vanaf augustus mag ik aan de slag bij de Melkfabriek als vaste flexer op de dinsdag en de donderdag. Vanaf Juni ben ik vaste leidster bij de Melkbusjes Ik zie er naar uit om leuke activiteiten met de kinderen te doen en mijn collega's te ondersteunen. Ik heb er erg veel zin in. Tot snel!

Locatie Ridderschap­straat

flesjes

Charissa

Charissa

Hallo! Mijn naam is Charissa en ik woon in Nieuwegein. Ik heb in 2009 mijn opleiding Spw 3 afgerond en ik ben op verschillende kinderdagverblijven werkzaam geweest. In 2015 was het tijd voor iets anders en ben ik als kraamverzorgende gaan werken. Ik heb veel gezinnen een mooie kraamtijd kunnen geven en mooie herinneringen gemaakt. In december 2017 ben ik zelf moeder geworden en ben ik weer op zoek naar vastigheid gegaan. Ik heb mijn plek helemaal gevonden bij de Melkfabriek! Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. Ik ga er een leuke tijd van maken bij de Melkfabriek. Vanaf Augustus ben ik vaste leidster op de Flesjes! Groetjes!
Dyonne

Dyonne

Hallo! Mijn naam is Dyonne en ik ben sinds juli 2016 werkzaam bij De Melkfabriek op de groep flesjes. Ik heb de opleiding onderwijsassistente afgerond. Na deze opleiding kwam ik er achter dat ik liever in de kinderopvang wilde werken dan in het onderwijs. Na 3 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben besloot ik om mijn kennis te verbreden en ben ik dan ook begonnen met de studie Pedagogiek. Wat mij heel erg aanspreekt aan De Melkfabriek is het ontwikkelingsgericht werken, het geeft mij voldoening om hier een steentje aan bij te dragen. Het kind staat centraal, dat vind ik erg belangrijk. Ik hoop nog lang plezier te mogen maken met de kinderen, ouders en collega's bij De Melkfabriek!
Laura

Laura

Hallo! Ik ben Laura en ik woon in Utrecht. Nadat ik de havo had afgerond, heb ik een opleiding tot interieuradviseur gevolgd. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in deze sector besloot ik het roer om te gooien en te gaan doen wat ik echt graag wilde, namelijk werken in de kinderopvang. Ik heb mijn diploma spw3 gehaald en sinds oktober 2010 werk ik bij de Melkfabriek. Ik heb een aantal jaar als vaste leidster van de babygroep gewerkt. Ook heb ik een tijdje flexwerk gedaan en ben ik nu weer als vast kracht te zien bij de Flesjes! De kindjes blijven me elke dag weer verbazen, verrassen en vertederen! Groetjes!

pakjes

Hester

Hester

Hallo! Mijn naam is Hester en ik ben in mei 2016 begonnen bij de Melkfabriek. Ik werk al jaren met veel plezier met kinderen, eerst met kleuters in het basisonderwijs en daarna met kinderen van 0 tot 4 in de kinderopvang. Deze leeftijdsgroep heeft echt mijn hart gestolen en ik vind het fijn dat in de kinderopvang ruimte is om kinderen zowel in de groep als individueel aandacht te geven. Ik vind het zo mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in de eerste jaren van hun leven. Het bieden van een veilige omgeving waarin kinderen zich vertrouwd voelen om zich te ontwikkelen is mijn belangrijkste doel. Bij de Melkfabriek wordt veel aandacht gegeven aan spelenderwijs ontwikkelen en dat spreekt mij echt aan. Ik wil me er graag voor inzetten om samen met collega’s de kinderen een fijne dag te geven. Tot ziens bij de Melkfabriek!
Laura

Laura

Hallo! Mijn naam is Laura. Ik woon in Wijk bij Duurstede. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en daarna heb ik een jaar pabo gedaan. Ik wilde erg graag in het onderwijs werken. Tijdens mijn studie werkte ik als oproepkracht bij verschillende kinderdagverblijven. Ik ben er toen achter gekomen dat ik de kinderopvang veel leuker vind dan het onderwijs. Ik heb 2,5 jaar op een babygroep gewerkt en toen bij de Melkfabriek terechtgekomen. De Melkfabriek is een jong kinderdagverblijf dat staat voor kwaliteit en de zorg en aandacht voor het individuele kind. Ik vind het fijn dat ik daar deel van uit mag maken. Ik vind het heerlijk om iedere dag opnieuw te mogen genieten van de kindjes, ze zijn zo vrolijk en zo lekker spontaan. Ik hoop nog lang deel uit te maken van het gezellige team bij de Melkfabriek.
Marjolein

Marjolein

Hallo! Ik ben Marjolein en woon in Nieuwegein. Ik heb mijn SPW diploma behaald in 2012. Daarvoor heb ik stage's gelopen in de kinderopvang, met verschillende doelgroepen. Ik vond dit erg leuk! Ik wist dat mijn hart en passie bij de kinderen lag. Ik ben 3 jaar in loondienst geweest bij een kinderopvang maar, tot hun spijt konden ze mijn contract niet verlengen in verband met de economische crisis. Toen ben ik opzoek gegaan naar nieuw werk, met als doel weer met kinderen te mogen werken. De Melkfabriek sprak mij aan door de kwaliteit die ze uitstralen, het succesvolle ontwikkeling voor de kinderen, de leuke activiteiten/thema's en zo nog veel meer. Ik ben vanaf 1 Maart 2014 aan het werk op de groep: de pakjes, op de Ridderschapstraat. Ik hoop op een lange en goede samenwerking! Groetjes, Marjolein!

Locatie Tuindorp

geitjes

Ani

Ani

Hallo allemaal. Ik ben Ani, 29 jaar en woonachtig in Bilthoven. Ook een trotse moeder van een dochtertje (Maria) van twee jaar. Gedurende mijn studie jaren heb ik ruim twee jaar werkervaring opgedaan zowel op een kinderdagverblijf als op een Buitenschoolse Opvang. Sinds oktober 2017, ben ik werkzaam op de Melkfabriek als invalkracht en heb er erg naar mijn zin! Ik heb twee opleidingen afgerond waaronder, Sociaal-maatschappelijk Dienstverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de HU. De keuze van mijn opleidingen zegt al iets over mijn persoonlijkheid. Ik zet mij graag in voor anderen. Toch werd ik naar een ander doelgroep geleid, namelijk werken met zeer jonge kinderen en hierin vond ik mijn passie en voldoening. Het is ontspannend en tegelijkertijd uitdagend werk. Ik geniet ervan om kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren tijdens allerlei activiteiten maar ook door de rust te ervaren tijdens het verzorgen en voeden. Kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich heel snel, hierdoor is het voor mij een voorrecht om dit proces mee te maken en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Vanaf 22 januari 2018, heb ik het voorrecht gekregen om drie dagen in de week op de groep van de Geitjes te mogen werken. Ik heb er veel zin in en kijk er naar uit.
Danielle

Danielle

Hallo allemaal! Ik ben Daniëlle. Ik ben 30 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in houten. In 2010 ben ik afgestuurd voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en doe dit werk met heel veel plezier. ik heb in al die jaren verschillende doelgroepen gehad en elke dag is anders. Sinds kort werk ik op de locatie tuindorp op de geitjes. Ik geniet volop van alle kindjes en de leuke activiteiten en thema's. De Melkfabriek is een bedrijf waar ik met trots voor werk. We bieden een veilige plek en ik ben heel bij dat ik hier deel vanuit kan maken! Tot snel! Groetjes danielle
Esmee

Esmee

Hallo allemaal, ik ben Esmée en ik woon in Utrecht. Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben begonnen bij een babygroep en daarna heb ik gewerkt op een verticale groep. Sinds januari 2017 werk ik met veel plezier bij de Melkfabriek locatie Tuindorp bij de Geitjes. Wat ik mooi vind aan een babygroep is de bijdrage die je kan leveren zodat baby's zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Bij de Melkfabriek is ieder kind uniek en is er ruimte voor één op één aandacht wat ik erg belangrijk vind. Wat mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik zie dat er door de ontwikkelingsgerichte activiteiten die we aanbieden je elk kind ziet groeien. Tot ziens bij de Melkfabriek! Groetjes, Esmée
Stephanie

Stephanie

Hallo allemaal! Mijn naam is Stephanie. In 2009 heb ik mijn opleiding spw afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang op verschillende groepen. Ik ben sinds de zomer 2015 werkzaam geweest op de Flesjes bij de Ridderschapstraat en ik heb het hier onwijs naar mijn zin gehad! Nu ben ik vaste leidsters van de babygroep op locatie Tuindorp. Wat mij hier vooral aanspreekt is het spelenderwijs ontwikkelen door middel van verschillende projecten en activiteiten. Het is geweldig om te zien hoe trots de kinderen zijn als ze weer iets nieuws geleerd hebben. Tot ziens bij de Melkfabriek!
(

kannetjes

Femke

Femke

Hallo! Ik ben Femke en ik woon in Nieuwegein. Na de middelbare school heb ik de opleiding onderwijsassistent gevolgd en daar mijn diploma in behaald. Na deze opleiding ben ik gaan werken als oppas bij een vast gezin bij mij in de buurt. Deze twee kindjes heb ik van baby af aan vier dagen in de week onder mijn hoede gehad. Sinds oktober 2017 ben ik dienst bij De Melkfabriek. Ik wilde hier werken omdat ik me graag verder wil ontwikkelen in het werken met het jonge kind, want deze doelgroep heeft mijn hartje gestolen. Ik ben twee dagen in de week te vinden op de peutergroep op locatie Tuindorp. Ik hoop dat wanneer mijn oppaskindjes groot genoeg zijn om naar school te gaan ik nog meer dagen in de week op De Melkfabriek kan werken als pedagogisch medewerker. Graag tot ziens!
Eefje

Eefje

Hallo allemaal, ik ben Eefje en woon in Utrecht. ik werk al ruim 5 jaar in de kinderopvang en doe dit nog steeds met veel
plezier. Iedere dag is weer anders, kinderen blijven je verbazen met hun enthousiasme, eerlijkheid en openheid. Ik geniet van de ontwikkeling die kinderen doormaken en ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen. Wat mij erg aanspreekt aan de Melkfabriek is dat ze op spelenderwijs de kinderen leuke en leerzame activiteiten aanbieden en dat er daarnaast ook nog ruimte is voor individuele ontwikkeling. Per augustus werk ik op de locatie in Tuindorp, Ik hoop jullie daar te zien.

Flexwerkers

Catelijne

Catelijne

Hallo, Ik ben Catelijne, moeder van 3 kinderen en 2 stiefkinderen, een gezellig pubergezin, woonachtig in Houten. In 1991 heb ik mijn diploma HBO-jeugdwelzijnswerk (het huidige SPH) behaald en daarna een aantal jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt. Ik werkte voornamelijk met kinderen met een stoornis binnen het autistisch spectrum, maar toen bij mijn oudste zoon autisme werd gediagnosticeerd en hij meer aandacht nodig bleek te hebben, ben ik overgestapt naar de ‘gewone’ kinderopvang. De afgelopen 9 jaar was ik werkzaam op een babygroep op een KDV in Houten. Ik kan zo genieten van deze kleine mini-mensjes in wording, en draag graag, samen met de ouders bij aan het welbevinden en de ontwikkeling van jonge kinderen. Ik vind het belangrijk om kinderen een gevoel van veiligheid te bieden waarbinnen ze zich in hun eigen tempo kunnen ontplooien. Omdat ik na 9 jaar toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik sinds 1 maart 2018 als flexkracht werkzaam bij de Melkfabriek. Wat een positieve sfeer heerst er hier, het voelt als een warm bad. Ik zet me heel graag in voor de kinderen en ouders die gekozen hebben voor de Melkfabriek om hen hetzelfde warme gevoel te geven als ik heb als ik de Melkfabriek binnenstap. Ik hoop u graag een keer te ontmoeten.
Ellen

Ellen

Lilian

Lilian

Lisanne

Lisanne

Hallo! Ik ben Lisanne en ik woon in Maarssen. Ik ben in juni 2011 afgestudeerd aan de opleiding sociaal pedagogisch werk niveau 4. Hiervoor heb ik tweeëneenhalf jaar stage gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben vanaf Juli 2011 werkzaam bij de Melkfabriek. Ik heb 6 1/2 jaar gewerkt op de peutergroep de Koetjes en werk nu als flexwerker op alle locaties. Ook werk ik 1 dag op kantoor op de Biltstraat als Senior. Wat voor mij werken op de Melkfabriek zo leuk maakt, is de prettige samenwerking en communicatie met collega’s, de heerlijke grote buitenruimte en de (knutsel-)thema’s waar wij mee werken. Het werken met de kinderen is geweldig, je krijgt er veel moois voor terug!
Nancy

Nancy

Hallo, ik ben Nancy en ik woon in Wijk bij Duurstede. In 2009 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 gehaald en in 2010 de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Daarna heb ik veel gewerkt als invalkracht, zwangerschapverlof overgenomen en ook heb ik een tijd gewerkt op een peutergroep. Daarnaast heb ik opleiding gevolgd voor pedicure. Ik ben flexer en ben op alle 3 de vestigingen te vinden. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en probeer er iedere dag weer een feestje van te maken samen met mijn collega’s. Ieder kind is uniek en ik stimuleer en begeleid de kinderen graag in hun ontwikkeling. Tot ziens bij de Melkfabriek!
Nicole

Nicole

Hallo allemaal, Ik ben Nicole en ik ben 25 jaar. Sinds december 2018 ben ik in dienst bij de melkfabriek en het bevalt mij erg goed. Ik heb de opleiding pedagogisch werk gedaan, maar dat is al even geleden. Ik kom nu uit de ouderenzorg, maar ik vind het erg leuk om weer te werken met waar mijn hart ligt, en dat is werken met kinderen. Kinderen geven mij een goed gevoel en ik vind het fijn om ze te stimuleren in hun ontwikkeling en ze wat mee te geven voor als ze ouder worden. Ik ben nu flexer, dus wie weet tot ziens bij de melkfabriek!!
Nikki

Nikki

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van de melkfabriek. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Nikki, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man en onze twee heerlijke zoons van 2 en 5 jaar in Utrecht. In 2010 heb ik de opleiding HBO-Verpleegkunde afgerond maar al snel daarna besloot ik mijn passie voor werken met kinderen achterna te gaan. Na 7 jaar werkzaam geweest zijn op een ander kinderdagverblijf vond ik het in 2018 tijd voor een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden bij de Melkfabriek. Een kinderdagverblijf waar de warmte en liefde voor de kinderen voelbaar is. Waar aandacht is voor het individuele kind en we kinderen in hun eigen tempo, stimuleren in hun ontwikkeling. Kortom, een plek waar ik me helemaal thuis voel. Ik hoop u snel te ontmoeten op de Melkfabriek.